Hvordan lage gode rubrikkannonser?

 

Vi vil på denne siden samle tips til hvordan lage gode annonser for deg som ønsker å annonsere her på oppdrettstorget.

Rubrikkannonsene her er laget slik at du som annonsør enkelt og raskt skal kunne legge inn annonser selv, men noen tips og ideer kan være lurt å ta med seg i prosessen.

Vi er opptatt av at du lykkes, og hjelper deg gjerne dersom du ønsker det.

 

Tips til rubrikkannonser for bruktgjenstander:

1. Overskrift:

- Mye av annonsens tiltrekningskraft ligger i overskriften. Lag derfor en tydelig og beskrivende overskrift.

 

2. Bilde:

Vår erfaring er at annonser med bilder får mye større oppmerksomhet enn annonser uten bilde. Ta deg derfor tid til å legge ved bilder av gjenstanden som skal selges.

-Gjenstanden bør fremstå ren og ryddig før man tar bilde. Forstyrrende elementer på og rundt det du skal avbilde bør fjernes.

-Ta gode bilder fra forskjellige vinkler, helst i dagslys.

 

3. Pris:

- Sett riktig pris. Finn ut hva markedspris for gjenstanden er, og legg deg på samme nivå som dette, eventuelt noe lavere. 

 

4. Tekst:

- Skriv en god og utfyllende annonsetekst. Få frem hva som er positivt med det du selger.

Putt deg selv i leserens posisjon. Inkluder de tingene du ville like å lese om. 
Desto bedre og mer presis informasjonen din er, desto enklere er det for leseren å bestemme seg for om dette er noe de vil vite mer om. 

Husk følgende punkter: 

  Bruk god grammatikk

  Korrekt staving

  Plasser punktum og komma riktig

  Bruk korte meningsfylte ord


- På slutten av annonsen bør du alltid si hva som er neste steg for leseren. For eksempel: Ring nå, eller besøk hjemmesiden vår osv. 

 

Lykke til med salget!

 

 

Oppdrettstorget.no - en plass for å formidle utstyr, tjenester og fisk relatert til havbruk, samt lyse ut ledige stillinger via stillingsannonser. Akvakultur næringen er i stadig vekst, og mengden brukt oppdrettsutstyr som skiftes ut øker. Oppdrett av laks ( lakseoppdrett ) og regnbueørret ( ørrettoppdrett ) er det som dominerer næringen, men fiskeoppdrett av andre arter som kveite, torsk, steinbit, rognkjeks, røye m.m. er også i vekst og kan ha stor nytte av enkel tilgang til tilgjengelig brukt og nytt oppdrettsutstyr.