Sjøtransport

Kategori: Nytt: Tjenester

Sjøtransport

Nøkkelinfo

Hovedkategori Frakt
Underkategori Stykkgods sjø

Beskrivelse

Beskrivelse (av tjeneste som tilbys) Håland Maritim tilbyr transport av en rekke forskjellige maskiner i området Tananger – Stadt og fjordene innenfor. Vårt skip “Osterøy” har en lastekapasitet på 205 tonn, som muliggjør transport av store, tunge maskiner, så vel som en rekke mindre.

Håland Maritim drives i dag av kaptein Alvar Håland med partner. Vår hovedbase er lokalisert i Valestrandsfossen, hvor fergen ligger til kai. Vårt hovedfokus ligger på transport av diverse anleggsmaskiner til vanskelig tilgjengelige steder langs kysten hvor anleggsarbeid skal utføres, samt transport av store semitrailere som ikke kan ferdes på vanlige veier pga. størrelsen på lasset.

Våre to medarbeidere har lang fartstid fra bransjen, og holder serviceinnstilthet og pålitelighet som viktige rettesnorer for vårt arbeid. Vi har alle nødvendige sertifiseringer, blant annet kystskippersertifikat og solid navigasjonskompetanse.

Tjenester:
Håland Maritim tar på seg en rekke transportoppdrag for oppdrettsselskap og entreprenørselskap. Mye av vår daglige drift består i transport av utstyr til/fra oppdrettsanlegg, og anleggsmaskiner ut til byggeplasser. Blant disse kan nevnes betongbiler, pumpemaskiner og brosøyler til kaier mv.

Håland Maritim benyttes i særdeleshet i vanskelig tilgjengelige områder der man ikke kommer til via vei.

Vi kan imidlertid både laste og losse fra regulære fergekaier, ved strender og steinfyllinger eller direkte i fjellveggen om dette er ønskelig fra oppdragsgivers side.

Dette arbeidet underlettes av våre to sterke hydrauliske kraner og det store åpne dekket på skipet.

Håland Maritim er stolt over at vi alltid er involvert når store byggeprosjekter skal igangsettes. Av disse kan nevnes: Mongstad, Sture, Kollsnes og Kårstø, samt CCB-basen, hvor vi som det første selskapet leverte byggemaskiner og materiell til forannevnte prosjekter.

I tillegg til dette kurses vi jevnlig i oljevern-beredskap, og stiller vår kompetanse til rådighet om det skulle være behov for dette etter utslipp mv.

Kontakt oss gjerne om du ønsker å benytte våre tjenester, eller for en hyggelig fagprat.
Referanse prosjekter -

Kontakinformasjon

Håland Maritim AS

Mobil: 992 41 947 / 959 08
E-post: haalandmaritim@hotmail.com

5291 Valestrandsfossen

Selgers nettside

Flere bilder

        Del på e-post        Skriv ut Skriv ut

Kart

Annonse opprettet 07.07.2014

Det er annonsør som står ansvarlig for at opplysningene er korrekte. Ønsker du mer informasjon om annonsen, ta direkte kontakt med selger.